KOCAELİ / GÖLCÜK - Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu

Bilişim ve Teknoloji

Şbt

Kodlama haftası kapsamında öğrencilerimiz kodlama etkinliklerini bilişim öğretmenimiz rehberliğinde gerçekleştirmişlerdir. Bu etkinliklerden biri okul bazında, diğeri de ilçe bazında gerçekleştirilmiştir. Gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle öğrencilerimiz kodlama etkinliklerine katılmışlar, problem çözme becerilerini geliştirirken eğlenceli zaman geçirmişlerdir.

Ekm

Kocaeli Büyük Şehir Belediyemizin KODELİ projesi kapsamında Cumhuriyetimizin 97. yılında robotik kodlama sınıfı kurulan 97 okuldan biri olduk. Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK bugün ilmize teşrif ederek bizlerle bir araya geldi. Kodlama sınıfları lansman töreninde eğitim ve kodlama meslesini bir ders tadında bizlerle istişare etti. Şahsına ve projenin mimarı olan Kocaeli Büyük Şehir Belediyemize gönülden teşekkür ederiz.