KOCAELİ / GÖLCÜK - Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu

Sergilerimiz

Okulumuzda açılan sergiler

Ock

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEMİ BOYUNCA GÖRSEL SANATLAR DERSİNDE YAPTIKLARI ÇALIŞMALAR SANAL SERGİ İLE SERGİLENDİ. 6 SINIFLAR 151, 7. SINIFLAR 132 VE 8. SINIFLARDAN 211 RESİM İLE TOPLAMDA 494 ESERİN SEÇİLMESİ İLE AÇILAN SANAL SERGİMİZE, EMEĞİ GEÇEN TÜM KATILIMCI ÖĞENCİLERİMİZE VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜRLER EDERİZ.

Ağu

Okulumuz Teknoloji ve Tasarım Dersi Öğretmenleri, öğrencileri ile birlikte yıl boyunca yaptıkları eser ve çalışmaları sanal sergide sergilediler. Öğrenci ve öğretmenlerimizi çalışmalarından dolayı tebrik ederiz.

Sanal sergi için linke tıklayınız!

Ekm

Okulumuz 5-C Sınıfı öğrencileri İngilizce dersinde My Town (Benim Şehrim) ünitesinde bir birinden güzel yapılan maketlerden bir şehir oluşturdu. Emeklerinden dolayı Öğretmen ve Öğrencilerimizi kutluyoruz.

Ekm

Okulumuz 5. sınıf Öğrencilerinin Fen Bilimleri dersinde hazırladıkları güneş ve ay konulu çalışmalar sergi alanımızda sergilendi. Emeklerinden dolayı Öğretmen ve Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuzda Fen bilimleri dersinde Öğrencilerimizin yaptığı hücre modelleri ile ilgili sergi açıldı. Emeklerinden dolayı Öğretmen ve Öğrencilerimize teşekürler ederiz.