KOCAELİ / GÖLCÜK - Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu

HEDEF LGS

Şbt

Akademik Takip Komisyonu kararları doğrultusunda 7. sınıf öğrencilerimiz için LGS hazırlık  sürecinde düğmeye basıldı. 2025 LGS sınavı için bilgilendirme ve motivasyon faaliyetlerimize devam ediyoruz. Okul rehberlik servisi tarafından 7. sınıf öğrencilerimize ve velilerimize yönelik LGS bilgilendirme seminerleri gerçekleştirildi.

Şbt

Ock

Okulumuzun Rehberlik ve Kariyer Planlama çalışmaları kapsamında, 8. sınıf öğrencilerimiz 12 Ocak 2024 tarihinde Kocaeli Fen Lisesi ve Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmamhatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okuluna tanıtım gezisi gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz liselerin başarıları, yaptıkları çalışmalar, okulların sosyal ve fiziki koşulları hakkında detaylı bilgi sahibi oldular. Bizleri kabul eden okullarımızın idareci ve öğretmenlerine Mecit Kavan İHO ailesi olarak teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzun Rehberlik ve Kariyer Planlama çalışmaları kapsamında, 8. sınıf öğrencilerimiz 19 Aralık 2023 tarihinde Muammer Dereli Fen Lisesi ve Selim Yürekten Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine  tanıtım gezisi gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz liselerin başarıları, yaptıkları çalışmalar, okulların sosyal ve fiziki koşulları hakkında detaylı bilgi sahibi oldular. Bizleri kabul eden okullarımızın idareci ve öğretmenlerine Mecit Kavan İHO ailesi olarak teşekkür ederiz.

Ara